By Rebecca Wingard-Nelson

ISBN-10: 076602508X

ISBN-13: 9780766025080

ISBN-10: 1429415126

ISBN-13: 9781429415125

Booklet by way of Wingard-Nelson, Rebecca

Similar education & reference books

This ebook teaches readers the best way to plan and write memoirs. they are going to notice what makes an enticing existence tale, why info are vital to making an enticing tale, and the way to arrange stories right into a compelling narrative. numerous actions offer tricks and advice alongside find out how to help the advance of perspective, descriptive element, logical association, and the narrative as a complete.

Download e-book for kindle: What Is Inside the Lincoln Memorial? by Martha E. H. Rustad, Kyle Poling

Examine that enormous statue! What did this individual do to earn his personal monument in Washington, DC? sign up for Mr. Williams's type on a box journey to the Lincoln Memorial to determine. Ranger may well supplies the scholars a journey, tells them concerning the Civil struggle, and talks approximately how President Abraham Lincoln's principles nonetheless subject to we all.

Sample text

Write the 9 in the ones place. 1 6,378 ϩ 4,541 19 Add the numbers in the tens column. 7 + 4 = 11. Regroup 11. 11 tens is the same as 1 hundred and 1 ten. Write the 1 in the tens place. Carry the 1 to the hundreds column. 1 6,378 ϩ 4,541 919 30 Add the numbers in the hundreds column. 1 + 3 + 5 = 9 Write the 9 in the hundreds place. Numbers 1 1 6,378 ϩ 4,541 10,919 Add the numbers in the thousands place. 6 + 4 = 10. Regroup 10. Write the 0 in thousands place and the 1 in the ten-thousands place. 6,378 ϩ 4,541 = 10,919 Adding larger numbers is easy!

Find what you know: There are 17 cars at home and 9 at the yard sale. Then find what you want to know: The total number of cars you will have if you buy the ones at the yard sale. 2 Decide how you can solve the problem. The key words “in all” tell you that you can add to solve the problem. 3 Solve the problem. Add the number of cars at home to the number of cars at the yard sale. 1 17 cars at home ϩ 9 cars at the yard sale 26 cars in all 4 Check your work. Make sure you have answered the right question, and check your addition for mistakes.

2 hours 22 minutes ϩ 5 hours 10 minutes 7 hours 32 minutes The sum of 2 hours 22 minutes ϩ 5 hours 10 minutes is 7 hours 32 minutes. 40 Time Time values can be regrouped. 2 hours 45 minutes ϩ 8 hours 20 minutes Add minutes first. Since 65 minutes is more than 1 hour, regroup. 2 hours 45 minutes ϩ 8 hours 20 minutes 65 minutes 65 minutes ϭ 60 minutes ϩ 5 minutes. A group of 60 minutes can be regrouped as 1 hour. 60 minutes = 1 hour Write 5 minutes in the the minutes column. Carry the 1 to the hours column.